Usluge  (Top)

Dovoljno je da odaberete Web Hosting paket po želji, pošaljete Vaše lične podatke (registrujete se, ulogujete se sa svojom lozinkom i pronađete na naslovnoj strani Vaš meni i opciju Predračun - Profaktura), odaberete domen i sačekate da dobijete profakturu (predračun). Čim uplatite naznačenu cenu na naš dinarski tekući račun mi krećemo sa radom. U danu u kom novac legne na naš račun dobićete potvrdu o uplati i potrebno je samo da sačekate nekoliko sati (u najgorem slučaju do 24 časa) i dobićete potrebne lozinke za Vaš Hosting paket.

KONTAKT  (Top)

 

Ukoliko želite uplatu za svoj hosting paket možete izvršiti i "Online", posredstvom Moneybookers elektronske banke. Prethodno morate otvoriti račun, ukoliko ga nemate, a više detalja o jednoj od retkih svetskih banaka koje pružaju usluge i korisnicima iz Srbije možete videti na adresi http://www.moneybookers.com .

Posle uplate na Moneybookers-u registrujte se i popunite predračun, u kome navedite detalje transakcije sa Moneybookers-a i sačekajte nekoliko sati do potvrde transakcije i dobijanja potrebnih podataka za pristup svom hosting paketu.

Način da stupimo u kontakt,
pored najprostijeg da dođete u "CD klub 001" u Svilajncu:

Kontakt E-mail:   dejan001@gmail.com
Mobilni telefon:   063-82-370-84 (10-24)
Fiksni telefon:   035-88-151-86 (10-14 i 17-20)
 

STR "CD klub 001" Svilajnac
ulica Sinđelićeva bb
35210 Svilajnac, Srbija

 
     

© Web Hosting Solution 001 . Dizajnirao Dejan 001